herroepingsrecht

Het kan gebeuren dat u niet tevreden bent over uw aankoop. U heeft dan het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst, zonder opgave van redenen, te annuleren. U hoeft hiervoor geen redenen op te geven. U krijgt dan weer 14 dagen om uw aankoop te retourneren

Retourneert u de gehele bestelling, dan krijgt u het volledige orderbedrag inclusief de betaalde verzendkosten gecrediteerd. Retourneert u een deel van de bestelling, dan worden de betaalde verzendkosten niet vergoed. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor rekening van de klant. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@sirrigotv. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde (dat wil zeggen onbeschadigd en niet gebruikt) retour ontvangen is.”

© 2019 - 2024 Sirri / Sirrigotv | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel